Det här är Linnea.

icon for calendar

1 maj 2021

”…jag tycker att kulturen och gemenskapen är det bästa med företaget. Att alla vill lära känna varandra och är med och bidrar.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?

Jag jobbar som frontendutvecklare. Utöver det har jag också ett stort intresse för UX och är gärna med och diskuterar design- och UX-frågor för applikationerna jag jobbar med.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Jag tycker att det roligaste är att försöka skapa riktigt bra och lättanvända lösningar. Jag gillar att sitta i diskussioner med andra utvecklare, UX:are, designers och användare för att försöka hitta snygga och bra sätt att lösa problem på, och att sen få implementera det man kommit fram till. Att förstå användarna och vad man vill uppnå i en applikation eller i ett steg tycker jag är jätteviktigt för att skapa ett riktigt bra gränssnitt och en bra upplevelse.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?

Ja! Hos kunden där jag sitter nu är jag med i två olika pågående projekt, ett designrelaterat och ett utvecklingsrelaterat. Det är väldigt kul och lärorikt att få vara med både i utvecklingsbitarna som är det jag är mest van att arbeta med, men också att få vara med som utvecklare i ett stort designprojekt. Att designers och utvecklare arbetar tätt tillsammans är jätteroligt och jag tycker det är superbra att man verkligen tar tillvara på varandras styrkor och lär av varandra.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?

Jag tycker att kulturen och gemenskapen är det bästa med företaget. Att alla vill lära känna varandra och är med och bidrar.

Vad gör du på fritiden?

Normalt sett älskar jag att resa och upptäcka nya platser och jag gör det gärna så mycket som möjligt. Det senaste året har det av förklarliga anledningar inte blivit något resande dock. Intresset för matlagning har ökat ordentligt istället så det blir mycket nya maträtter som provlagas hemma för tillfället – med blandat resultat, oftast ätbart tack och lov!

Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?

Massvis med vatten, något riktigt bra att läsa och en tandborste. Kan man få räkna tandborste och tandkräm som ett paket? Jag klarar mig inte om jag inte får borsta tänderna haha.

Linnea Sandelin