Our story.

Säg hej till Johan!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

”Jag har flertalet uppdrag inom Microsoft PowerPlatform för tillfället vilket är väldigt roligt. Lösningarna går snabbt att ta fram och förvaltningskostnaderna hålls nere.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?
Jag jobbar som arkitekt och utvecklare inom Microsofts molnplattform, primärt inom Microsoft 365.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Variationen är det roligaste, olika typer av kunder, uppdrag och branscher gör att man ständigt utvecklas och lär sig nya saker. Kollegorna är också ett stort plus, även om man inte träffar dom så ofta i dessa tider.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
Jag har flertalet uppdrag inom Microsoft PowerPlatform för tillfället vilket är väldigt roligt. Det är en snabbt växande plattform för no-code/low-code lösningar inom Microsoft 365 där man enkelt kan skapa applikationer och automatiseringar. Lösningarna går snabbt att ta fram och förvaltningskostnaderna hålls nere.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
Frihet och flexibilitet, som i sin tur gör det enkelt att få en bra balans mellan arbete och fritid, förenklar vardagen. Möjligheten att själv kunna välja hur mycket man vill jobba, med vad och vilka förmåner man vill ha gör att man kan pussla ihop sitt liv lite lättare. Samt alla kollegor som är väldigt duktiga på det de gör och den kultur som finns på bolaget är ett stort plus.

Vad gör du på fritiden?
Leker med mina barn, samlar på vin, brygger öl om tid finns och kollar gärna på engelsk fotboll.

Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
I denna väldigt hypotetiska situation så väljer jag en låda Romanée-Conti 1990 (vilket jag inte har råd med, men det är väl lika troligt som att jag skulle bli satt på en ö och fick välja 3 saker…), en vinöppnare och en musikspelare med Skinny Puppys hela låtkatalog.

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.