Our story.

Glad sommar!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Men hörni, nu tar vi semester va? Känns välbehövligt efter denna annorlunda vinter och vår. Vi väljer att se det positiva och tänker på alla våra fantastiska kunder och medarbetare som ställt om och anpassat till nya arbetssätt på ett föredömligt sätt. Vi har t o m haft förmånen att välkomna både nya kollegor och kunder under dessa omständigheter!

Vi är så sjukt stolta över vilket värde som våra medarbetare dagligen bidrar med till våra kunder.

Vi är med och utvecklar samhällskritiska system för olika myndigheter i Sverige. Vi bygger webbar som har tusentals, om inte hundratusentals besökare varje dag. Vi leder arbetet med att säkerställa systemintegrationer inom kollektivtrafiken och vi bygger samarbetsytor och intranät för flertalet stora organisationer. Vi skapar möjligheter till de företag som kommit till marknaden för att utmana, och vi utvecklar de företag som blir utmanade.

Oavsett vilket projekt vi jobbar med så är vårt huvudfokus att leverera kvalité men också, att ha kul på jobbet. Och det har vi verkligen!

Nu kopplar vi ur och av med förhoppningar om en ännu bättre höst. Vi ses då!

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.