Our story.

Säg hej till Linus!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

”Just nu sitter jag i ett projekt där vi med ny modern teknik (ReactJS, Gatsby, GuessJS) genererar en statisk webbplats med ett CMS:et Contentful som datakälla.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?
Konsulterar inom systemutveckling, primärt på front-end sidan där jag ”knackar låtsaskod”.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att träffa nya spännande människor och hjälpa dessa individer med problemlösning.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
Just nu sitter jag i ett projekt där vi med ny modern teknik (ReactJS, Gatsby, GuessJS) genererar en statisk webbplats med ett CMS:et Contentful som datakälla.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
De underbara kollegorna/vännerna, den sociala kulturen och det faktum att andra är avundsjuka på att vi har helt underbara chefer.

Vad gör du på fritiden?
Spenderar så mycket tid jag kan med familjen och i skogen. Har konstant olika saker jag brinner för men skogen finns alltid nära mitt hjärta. Just nu är det mycket terränglöpning, mountain biking, hiking och bouldering som gäller. Målet är att snart köra ultra ihop med andra kollegor, vänner och familj.

Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
Solcells-laddare, digital manick fylld med podcasts och musik samt en bushcraft-kniv.

 

 

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.