Our story.

Säg hej till Jakob!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

”Det roligaste är att hela tiden arbeta med nya teknologier och lära mig nya färdigheter.”

Berätta. Vad gör du på CodeRight?
Jag arbetar med fullstackutveckling med stor fokus på C# och .NET teknologin

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Möjligheten att hela tiden arbeta med nya teknologier och lära mig nya färdigheter. Att jag får lära känna nya trevliga kollegor varje gång man kommer till en ny kund.

Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
Just nu hjälper jag en kund med att styla om deras WPF applikation. Det är extra spännande eftersom man här får gå på djupet i XAML koden och bygga egna specialanpassade kontroller och teman.

Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
Det är utan tvekan gemenskapen som finns i företaget. Trots att vi alla sitter hos olika kunder känner vi en stark samhörighet till CodeRight som anordnar återkommande AW’s och andra tillställningar.

Vad gör du på fritiden?
Jag har ett intresse för att baka, främst tårtor som jag ibland tar med mig till företaget eller kunderna. De blir inte alltid lika snygga som i receptet men övning ger färdighet antar jag.

Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
Jag ska väl fara praktisk och ta med en kniv, solhatt och snubben från YouTube kanalen Primitive Technology. Med hans hjälp kommer vi ha en modern civilisation på nolltid.

 

 

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.