Our story.

Hej Niklas!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

”På CodeRight är man så mån om att medarbetarna ska trivas och dessutom finns en stor flexibilitet i arbetet”.

 1. Tjena Niklas! Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Jag börjar bli frontendutvecklare men mest är det backend jag håller på med, framför allt i .NET
 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Mest är det att få jobba nära användaren med korta releasecykler och snabb återkoppling. Sen rent tekniskt att allting förändras och utvecklas hela tiden, att det kommer nya ramverk att kolla in eller nya tekniker som underlättar. Samt förstås friheten, att vem som helst kan starta något för webben och sen kan det bli precis hur stort som helst, det behöver inte vara något stort företag bakom varje produkt.
 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  Ja! Sen jag började på mitt uppdrag har jag jobbat med en ganska gammal produkt som ingen rört på ett bra tag, det har gett mig stor domänkunskap och nu får jag, tillsammans med teamet, vara med och ta fram nästa generation av produkten. Väldigt utvecklande och intressant!
 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  Framförallt att man är så mån om att medarbetarna ska trivas och den stora flexibilitet som erbjuds.
 5. Vad gör du på fritiden?
  Jag har egentligen lite för många hobbies men jag gillar att lyfta tunga saker och ställa ner dom på samma plats igen. Jag har också bryggt ganska många liter öl och jag försöker göra musik med mina synthar.
 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  Jag räknar med att det finns elektricitet på ön så jag tar med min favoritsynth. Jag tar också med världens bästa bok – Röde Orm av Frans G Bengtsson och sist men inte minst ett koppel till tigern jag tänker tämja. För det finns väl tigrar på ön?

 

 

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.