Our story.

Träffa Oliver!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

”Det är också väldigt kul att tillsammans med alla sina kollegor få bestämma vad CodeRight ska vara och hur vi ska ta oss dit, man känner sig delaktig på riktigt!”.

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Jag arbetar främst med Frontend och tar fram webb-baserade lösningar åt våra kunder. Hjälper väldigt gärna till att ordna en stark struktur för projektet också, så det blir lättare att förvalta i framtiden.
 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Jag tycker det är väldigt roligt att lära mig nya saker – vilket man gör hela tiden! Tycker även det är väldigt kul att dela med mig av min kunskap och hjälpa andra. Sen är det alltid tillfredsställande att lösa en riktigt knepig nöt.
 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  Just nu håller jag på att lära mig mer om Svelte som jag personligen hoppas blir det nya heta på marknaden. Ska även bygga en sådan webbapplikation åt ett musikband tillsammans med Googles Firebase.
 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  Bortsett från ett hejdundrande musikquiz jag själv hostar en gång i månaden i CodeRights namn, så är det friheten. Det är också väldigt kul att tillsammans med alla sina kollegor få bestämma vad CodeRight ska vara och hur vi ska ta oss dit, man känner sig delaktig på riktigt!
 5. Vad gör du på fritiden?
  Även om det varit väldigt lite av det på senaste, så utövar jag lite blandade former av kampsport. Gillar även att agera hobbykock, gejma och hänga med familj och vänner. Mina två odågor till katter räknas också in där någonstans.
 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  Silvertejp, gem och en How To-bok med MacGuyver. Skulle även försöka smuggla med solkräm, då jag verkligen behöver det…

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.