Our story.

Säg hej till Martin!

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

“Jag utvecklar olika typer av system och hjälper våra kunder med allt ifrån systemutveckling och arkitektur till design och användbarhet. Framförallt på .Net plattformen. ” 

 1. Berätta. Vad gör du på CodeRight?
  Jag utvecklar olika typer av system och hjälper våra kunder med allt ifrån systemutveckling och arkitektur till design och användbarhet. Framförallt på .Net-plattformen.

 2. Vad är det roligaste med ditt jobb?
  Att dels få gå från en idé till en väl fungerande lösning med nöjda användare och konsumenter men även att lära och lära ut från erfarenheter och att sprida glädje och inspiration.

 3. Gör du något lite extra kul just nu som du vill berätta om?
  Snickrar på vår stuga i Roslagen, och på samfällighetens informationssida som jag bygger med Angular, Material Design och ett .Net Core backend.

 4. Vad tycker du särskiljer CodeRight från andra arbetsgivare?
  Den stora friheten och självklart även de kompetenta kollegorna.

 5. Vad gör du på fritiden?
  Med två barn i grundskoleålder spenderar jag det mesta av min fritid med dem. Resor, fotografering, dykning och golf är något jag gärna gör men har allt mindre tid till.

 6. Och till sist, nämn tre saker du skulle ta med till en öde ö?
  Hängmatta, sköna skor och ketchup

Andra nyheter

Hej Joachim!

  Vi växer! Varmt välkommen säger vill Joachim som äntligen har börjat hos oss. Joachim som är fullstack-utvecklare har en gedigen erfarenhet ifrån flertalet branscher,

Läs mer »

Välkommen Martin!

  Dags att presentera ännu en ny stjärna. Varmt välkommen till oss Martin! Martin är fullstack-utvecklare och försvinner rakt ut i ett spännande uppdrag hos

Läs mer »

Kontakt

B3 CodeRight AB
Tegnérgatan 23
101 20 Stockholm

hello (@) coderight.se

08-410 143 40

Affärsidé

Vi utvecklar och underhåller innovativa och säkra lösningar som hjälper företag att effektivisera sin verksamhet och utveckla sitt erbjudande – både i och utanför molnet. Detta gör vi genom att erbjuda expertis i hela utvecklingsprocessen – från arkitektur och projektledning till utveckling och test.